Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Elma Şekeri Anaokulu

Telefon : 262 311 18 76
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://elmasekerianaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yahyakaptan mah. Dolunay Sok. No5 İzmit Kocaeli
VİZYON : Elma Şekeri Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
MİSYON : Elma Şekeri Anaokulunda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Elma Şekeri Anaokulu, okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vermektedir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :12
Öğrenci :185
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :865
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili Eğitim -Öğretim
Saatler : 08.00-13.00 13.00-18.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz-Kombi
Servis : velilerimizin seçtiği özel servislerle öğrencilerimiz okulumuza ulaşabilmektedir.
Ulaşım : Şehir İçi Toplu Taşıma
Yerleşim Yeri : Yahya Kaptan Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kocaeli-İzmit 3 km
Kontenjan Bilgileri : 206
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuz Mart 2017 de Beyaz bayrak almıştır. MAYIS 2017 de Beslenme Dostu Okul seçiliştir. O tarihten bu yana BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR. Ayrıca sınıf bazında proje tabanlı eğitim devam etmektedir. Geleneksel oyunlar- memleketimi tanıtıyorum- bize bir masal anlat baba- spor dallarını tanıyorum- önemli şahsiyetleri tanıyorum- denedim, yaptım, tattım vb. projeler sınıflarca yürütülmektedir.
Yazdır :